Shutters Zulte

Voor Zulte: shutters uit lamellen van hout functioneren als binnenluiken en dienen ook voor speciale raamvormen

Shutters voor interieurs in Zulte bestaan uit houten latjes en worden niet opgetrokken maar opengevouwen als een soort binnenluiken in feite. Shutters worden geproduceerd als openslaande luiken of met verborgen scharnieren. Net zoals bij jaloezieën zijn de lamellen verstelbaar waardoor je met de lichtinval kan spelen en de sfeer creëren die je graag hebt

 • BASSWOOD SHUTTERS
  Vervaardigd uit lindehout, een hardhout dat stabiel en licht is, uitstekend geschikt voor shutters.
 • SANDED SHUTTERS
  Sanded shutters zijn gezandstraald zodat een authentieke, verweerde look ontstaat.
 • AQUALUX SHUTTERS IN BADKAMERS
  Gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen met houtpulp vermengd. De lamellen zijn 100% recyclebaar en uiterst geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
 • PAULOWNIA SHUTTERS
  Paulownia is de snelst groeiende loofboom die er is. Door zijn licht gewicht is dit een uiterst geschikte en stabiele houtsoort.

SHUTTERS KENNEN VERSCHILLENDE LOUVREBREEDTES

De verstelbare louvres laten toe om zélf de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Er is keuze uit verschillende louvrebreedtes: 50 mm, 63 mm of 89 mm.

Shutters als indoor zonwering zijn altijd op maat gemaakt

Houten shutters worden op maat geproduceerd. Daarom is de opmeting een belangrijk punt. De montage en afwerking gebeurt door onze gespecialiseerde partner. Voor dit alles komen we met plezier ook in Zulte en de deelgemeentes.

 • Met shutters ben je niet beperkt tot het decoreren van ramen; je kan ze ook gebruiken als roomdivider of kastdeur.
 • Shutters kunnen met openslaande luiken of door middel van verborgen scharnieren geproduceerd worden.
 • Qua bediening van de shutters kan gekozen worden tussen Tilt Rod of Clearview. De Tilt Rod, ook bedieningslat genoemd, oogt klassieker ten opzichte van de Clearview shutters, waarmee je een minimalistische uitstraling bekomt.
 • Shutters zijn eveneens toepasbaar voor dakramen.
 • Speciale vormen voor vierkante, ronde of driehoekige ramen zijn maakbaar: shutters worden immers op maat gemaakt voor Zulte.
 • Luiken op rail kennen hun toepassing bij inbouwkasten of grote ramen. Het gaat om verschuifbare of pivoterende luiken.

Het verschil tussen shutters en
jaloezieën

Shutters en jaloezieën (zie vorige pagina) bestaan allebei uit regelbare lamellen. Het verschil is dat shutters aan de hand van penscharnieren opendraaien, op rail worden gemonteerd of pivoterend werken, terwijl jaloezieën met een optreksysteem werken.