Bamboe rol- & vouwgordijnen Zottegem

Bamboerolgordijnen voor Zottegem op maat, opgemeten en geplaatst

GEWEVEN HOUT is een interieurtrend en een duurzaam product dat met zijn natuurlijke look & feel en de geweven structuur het daglicht mooi filtert. Het brengt warmte en sfeer in huis. Geweven hout wordt gemaakt van BAMBOE.

  • Geweven hout is leverbaar in twee soorten wevingen: ’thin sticks’ en ‘flat sticks’. Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in-between. Dat laatste betekent dat je er wel gewoon doorheen kunt kijken, maar het materiaal zelf iets dikker is. Hierdoor kun je nog steeds makkelijk naar buiten kijken, maar van buitenaf niet meer zo goed naar binnen.
  • Geweven hout is verkrijgbaar in 2 varianten raambekleding: als rolgordijn of vouwgordijn. Geweven hout is en blijft een natuurproduct en heeft daardoor een unieke uitstraling. Met een bamboe vouwgordijn of roll-up breng je dus altijd sfeer in huis.
  • Een bamboe rolgordijn hangt strak als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. De bediening van de raamdecoratie gaat eenvoudig dankzij de optrekkoorden.
  • Het bamboe vouwgordijn komt naar voor als een elegant, stijlvol raamdecoratieproduct en geeft je interieur een chique uitstraling. Ga je voor lichte, neutrale houttinten of durf je uit te pakken met bijvoorbeeld antracietkleurige of zwarte bamboe vouwgordijnen? Ook in Zottegem doen we alle opmetingen en plaatsingen.