Binnenscreens Zottegem

Ook voor interieurs te Zottegem: binnenscreens rolgordijnen als efficiënte zonwering voor alle raamtypes en handmatig of elektrisch te bedienen

Binnenscreens voor Zottegem zijn warmte- en zonwerend, verhinderen inkijk en verduisteren slechts minimaal. Ze kennen een handmatige of gemotoriseerde bediening dankzij de Somfy Smart Home technologie en tevens te bedienen met het smart home batterij systeem MOTION BLINDS.  Screen rolgordijnen bestaan uit doek, zijn fijn, strak en elegant, eenvoudig te gebruiken, quasi overal toepasbaar. De montage van het oprolsysteem gebeurt aan het plafond of de wand. Indoor screens passen in zowat alle interieurs.  Ook voor extra grote raampartijen komen indoor screens in aanmerking.

  • Binnenscreens houden in Zottegem de hitte buiten.
  • De doek-keuze (1%-3%-5%-7%-10%)  bepaalt de graad van transparantie; zo kun je overdag naar buiten kijken met behoud van privacy.
  • Slimme binnenscreens functioneren met afstandsbediening, via app of dankzij spraakherkenning.
  • Binnenscreens combineren goed met overgordijnen, in-betweengordijnen enz.

Screens voor binnen op maat gemaakt

Screens voor binnen horen op maat te worden gemaakt voor een perfect resultaat. Daarmee beogen we: overal mooi aansluitend, feilloos te bedienen, een oplossing voor de lange termijn. Opmeten, leveren en plaatsen doen we tot in Zottegem.