Binnenzonwering Eke

Zonwering voor Eke door middel van binnenscreens, jaloezieën in horizontale of verticale baantjes, blinds, shutters, shades en andere systemen

Zonwering te Ekevoor binnen telt almaar meer mogelijkheden. Gemeen aan alle systemen is dat ze zonlicht en schadelijke UV buiten houden of filteren, inkijk belemmeren, invloed hebben op de akoestiek en niet in het minst: de ruimte een welbepaalde uitstraling geven. Zeker als het over topmaterialen gaat. Daarvoor refereren we naar onze merkenlijst. Alle systemen kenmerken zich door hun ofwel horizontale ofwel verticale structuur, bestaan uit materialen als textiel, hout, bamboe, alu, kunststof, kennen elk hun eigen ophang- alsook optreksysteem en de bediening ervan gebeurt handmatig of automatisch. Zonwering binnen is uiteraard combineerbaar met andere mogelijkheden en evenzeer met buitenzonwering. Ook in Eke doen we alle opmetingen en plaatsingen. Breng voor ideeën en info een bezoek aan onze deinse showroom. De mogelijkheden zijn legio.

  • Zonwering in Eke door middel van indoor screens: deze bestaan uit doek in meerdere kleuren en texturen, discreet opgeborgen aan de wand of het plafond en vanop afstand te bedienen.
  • Zonwering met jaloezieën in horizontale of verticale lamellen of met shutters, de zogenaamde binnenluiken.
  • Zonwering dankzij Silhouette shades, fijne, horizontale lamellen uit polyester met gekleurde voile aan de voorzijde en neutrale voile aan de achterzijde.
  • Zonwering via rolgordijnen die zijgeleiding hebben en daarmee ook voor schuine situaties zoals dakramen in aanmerking komen.
  • Zonwering via Easyclick of Versus met speciale, gepatenteerde bevestigingstechnieken voor de omstandigheden waar boren geen optie is.
  • Hybride oplossing: zonwering door toepassing van het systeem Versus, de 2 in 1 waarbij in het gordijn verticale lamellen verscholen ingewerkt zitten die het licht netjes doseren door op de juiste stand te zetten.

 

Zonwering voor Eke die doeltreffend wil zijn, is maatwerk

Zonwering op maat voor raampartijen in woningen, kantoren en handelszaken overtreft alle standaardtoepassingen. Ook voor extra grote oppervlakten en aparte bouwstijlen hebben we oplossingen.

  • Maatwerk in zonwering veronderstelt nauwkeurige opmetingen. Daarvoor komen we tot in Eke.
  • Er is de beschikking over een confectieatelier dat zorgvuldige afwerking garandeert.
  • De uitvoering gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst.
  • We werken uitsluitend met gedegen fabrikanten en betrouwbare systemen. Ook in zonwering doet automatisatie meer en meer zijn intrede.