Interieurinrichting Dikkelvenne

Interieurinrichting voor een comfortabele, harmonieuze, warme stek of werkplek, ook in Dikkelvenne

Interieurinrichting te Dikkelvenne vertrekt vanuit een vaste basis die systematisch ingevuld en aangekleed wordt tot een aangename leef- of werkruimte waarin je iets van je persoonlijkheid gereflecteerd ziet. Aangenaam wonen en werken houdt een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit, alsook ergonomie of gebruiksgemak. Binnenhuisinrichting kent zijn stijlen. Zeer vaak wordt een onderscheid gemaakt tussen klassiek en modern interieur.

Onder klassieke of rustieke interieurs horen onder meer het landelijk interieur, vintage, de romantische stijl.

De moderne interieurstijlen houden het op minimalisme, design en/of industrielook.

Er tussenin liggen de Scandinavische woonstijl of het basic wonen, de botanische interieurstijl, het maximalisme, het eclecticisme.

De meest dominante elementen daarbij zijn meubilair, muurbekleding, vloerbedekking, raambekleding en zonwering, lichtarmaturen, apparaten, decoratieartikelen, kunstobjecten. Deze elementen worden met mekaar verbonden dankzij hun vormenkleuren en dessinsmateriaalsoorten. Dit zijn er tegenwoordig alsmaar meer. Hout, textiel, canvas, glas, beton, metaal, plastic, keramiek en natuursteen, kunst. Interieuradvies, opmetingen, plaatsingen en leveringen toen we tot in Dikkelvenne.

  • Interieurinrichting is een kwestie van smaakvol combineren, de juiste verhoudingen aanhouden, gedoseerd accenten leggen, duurzame materialen kiezen en dus een gelukkig leven leiden.
  • Vele interieurstijlen hebben hun charme als ze maar op consequente wijze worden toegepast. Soms leveren een creatieve vermenging van meerdere stijlen verrassende resultaten op.
  • Dominant zijn de grote oppervlakten zoals muren en vloeren, alsook de ruim bemeten stukken zoals salons en fauteuils.
  • De woontrends voor 2023 zijn ronde, organische vormen met mooie stoffen, zachte tinten en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is ook belangrijk en daar komen de stoffen van gerecycleerde materialen ‘in the picture’…

Interieurinrichting woonkamers, slaapkamerinrichting, kantoorinrichting in Dikkelvenne

Wij van Torck Decor zijn door de jaren heen gespecialiseerd in het inrichten van woonkamersslaapkamersbadkamerswoninguitbreidingenthuiskantorenpraktijken. Tevens hebben we alle knowhow in huis voor omvangrijker opdrachten of totaalprojecten: volledige transformaties van woningen, bedrijfs- en kantoorruimten, inrichting of herinrichting van winkelsshowroomshorecazaken enz.

  • Wij geven advies aan huis te Dikkelvenne en beschikken over een eigen team opmeters en plaatsers, schilders, behangers, naaisters.
  • Afwerking en aankleding gebeuren van boven tot onder: plafonds, muren, ramen, deuren, inbouwmeubilair, opbergkasten, zitmeubelen, vloeren, decoratie.
  • Zonwering en raamdecoratie zijn onze stokpaardjes en houden alle interieurelementen intact. Maar bovenal zorgen ze voor wat verfrissing, privacy en extra cachet aan de ruimte.
  • De showroom, geopend van dinsdag tot zaterdag, levert een goed overzicht van hetgeen allemaal kan of zou kunnen. Ons professioneel advies wordt heel erg tastbaar.
  • Maak telefonisch of via mail een afspraak voor ons ADVIES AAN HUIS.

Interieurrenovaties bij woningen, kantoren of handelszaken in Dikkelvenne: Torck Decor tekent voor een geslaagde metamorfose 10 op 10

Interieurrenovaties vormen doorgaans een grotere uitdaging gezien men hier niet van nul kan vertrekken.  Er zijn de gegeven omstandigheden én het beschikbare budget. Toch slagen we er telkenmale in om van niets ineens heel wat te maken.

Bij interieurrenovaties, ook in Dikkelvenne, bestaat de mogelijkheid waardevolle elementen te behouden en deze mooi te integreren in het nieuw concept.

Als familiebedrijf in schilderwerken gebruiken we enkel kwaliteitsproducten, passen steeds de juiste technieken toe, werken met eigen personeel, verstrekken gericht advies, streven naar 100% tevredenheid.